Helikopter met piloot - PlanToys 6060

 

Geplaatst 6 maanden geleden door Goodtoys (5x bekeken)

Helikopter met piloot - PlanToys 6060
ConditieNieuw

Omschrijving

Helikopter met piloot

Bekijk de wereld eens vanuit een geheel ander perspectief met deze prachtige geheel houten speelhelikopter. De helicopter heeft ook een piloot die veilig in de helikopter boven de stad rondvliegt.

Gemaakt van duurzaam geproduceerd hout. 
 
SPEEL GOED, SPEEL DUURZAAM!

In onze zoektocht naarduurzaam en uitdagend speelgoedvoor onze 3 kinderen konden wij nooit echt vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed aanbied. Speelgoed waargegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maarvanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vindt u dan ook enkel en alleen speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in plastikzakkendiewij ophalen bij plaatselijke ondernemers, wij verzenden uw speelgoedbestelling intweedehands dozen en bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw bestellingCo2 neutraalte laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Kortom wij doen er alles aan om ons mottoSpeel goed, speel duurzaamnaar onze klanten toe, meer dan waar te maken.


Meer informatie
www.goodtoys.eu