Staande pop Sweet Girl Lola (41 cm) - K�the Kruse 41563

 

Geplaatst 11 maanden geleden door Goodtoys (28x bekeken)

Staande pop Sweet Girl Lola (41 cm) - K�the Kruse 41563
ConditieNieuw

Omschrijving

Staande pop Sweet Girl Lola (41 cm)

Dit is Lola. Lola is gek op roze. Ze heeft daarom haar favorite roze jurk met prachtige blauwe schoenen aan. Vind je haar niet mooi? Ieder kleine meisje wil later een prachtige jongedame worden. Speciaal hiervoor zijn deze prachtige poppen ontwikkeld. Lola is ideaal voor het spelen van rollenspellen. Deze schattige staande poppen van Käthe Kruse zijn gemaakt van vinyl.

Alle Käthe Kruse producten worden gekenmerkt door kleine, handgemaakte details die deze producten echt uniek maken.

Afmetingen: 41 cm H 
 
SPEEL GOED, SPEEL DUURZAAM!

In onze zoektocht naar duurzaam en uitdagend speelgoed voor onze 3 kinderen konden wij nooit echt vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed aanbied. Speelgoed waar gegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maar vanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vindt u dan ook enkel en alleen speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in plastikzakken die wij ophalen bij plaatselijke ondernemers, wij verzenden uw speelgoedbestelling in tweedehands dozen en bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw bestelling Co2 neutraal te laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Kortom wij doen er alles aan om ons motto Speel goed, speel duurzaam naar onze klanten toe, meer dan waar te maken.


Meer informatie
www.goodtoys.eu