Staande pop Sweet Girl Olivia (41 cm) - K�the Kruse 41561

 

Geplaatst 7 maanden geleden door Goodtoys (20x bekeken)

Staande pop Sweet Girl Olivia (41 cm) - K�the Kruse 41561
ConditieNieuw

Omschrijving

Staande pop Sweet Girl Olivia (41 cm)

Dit is Olivia. Olivia draagt een hippe oranjekleurige zomerjurk met blauwe schoenen, voor een vrolijke accentkleur. Speciaal voor alle kleine meisjes die later prachtige dames willen worden zijn deze prachtige poppen door Käthe Kruse ontwikkeld. Ideaal voor het spelen van rollenspellen. Deze schattige staande poppen zijn gemaakt van vinyl.

Alle Käthe Kruse producten worden gekenmerkt door kleine, handgemaakte details die deze producten echt uniek maken.

Afmetingen: 41 cm H 
 
SPEEL GOED, SPEEL DUURZAAM!

In onze zoektocht naar duurzaam en uitdagend speelgoed voor onze 3 kinderen konden wij nooit echt vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed aanbied. Speelgoed waar gegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maar vanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vindt u dan ook enkel en alleen speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in plastikzakken die wij ophalen bij plaatselijke ondernemers, wij verzenden uw speelgoedbestelling in tweedehands dozen en bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw bestelling Co2 neutraal te laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Kortom wij doen er alles aan om ons motto Speel goed, speel duurzaam naar onze klanten toe, meer dan waar te maken.


Meer informatie
www.goodtoys.eu