MarktPlaza

E-learning cursus Awareness gegaste containers

572x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Medewerkers die frequent of incidenteel met (potentieel) gegaste containers te maken kunnen hebben dienen zich bewust te zijn van de risico’s en te beschikken over een basiskennis gegaste containers. Of dat nu gaat om containers met kleding, lederwaren of auto-onderdelen. Containers kunnen actief gegast zijn, maar kunnen ook gevaarlijke gassen bevatten door het uitdampen van producten.

Deze online cursus bestaat uit een viertal modules:

Doelstelling, noodzaak; met risico’s en regelgeving.
Basiskennis en begrippen.
Aandacht voor een veilige werkplek en het milieu.
De aanpak en het weten.

Iedere module wordt afgesloten met een praktijk-vragenlijst. Na afloop van de cursus van de laatste vragenlijst en mits een voldoende ontvangt de cursist het Certificaat Awareness gegaste containers.

Voor wie

Iedereen die weleens of regelmatig containers lost als losser, ontvanger of heftruckchauffeur.

Vooropleiding

Een vooropleiding is niet vereist. Dit is een Awareness cursus en is goed te doen voor iemand die er zich voor inzet. We hebben daarom ook specifiek geen tijdsduur verbonden aan de cursus.

Cursusduur

Minimaal 4 uur. Wij raden aan dit te verdelen in twee avonden en iedere keer 2 modules en 2 vragenlijsten door te nemen of vier avonden en dan 1 module met vragenlijst in te vullen.

Kosten

Het tarief voor de cursus is € 149,- per cursist. Bij meer dan 10 kandidaten geldt een korting.

Inschrijven

Na de inschrijving op de volgende pagina ontvangt u een bevestiging dat u cursisten heeft opgegeven voor de cursus. U ontvangt vervolgens een rekening van de cursuskosten. Na betaling ontvangen alle cursisten een persoonlijke login per mail.

Aanrader? Jazeker! De cursus werd al door vele cursisten gevolgd en goed gewaardeerd. Makkelijker kunnen we het niet maken.