MarktPlaza

Over de E-learning Cursus Werken met gevaarlijke stoffen in het lab

665x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Laboranten werken vaak vele jaren met chemische stoffen en hebben in een ver verleden de basics opgedaan in een laboratoriumopleiding. In de praktijk gaat de kennis in de loop van tijd verloren. Dan is het verstandig om een update cursus te volgen. Als bedrijf of organisatie heeft u met deze e-learning cursus niet langer een excuus om uw medewerkers niet te scholen. De cursus wordt gepresenteerd in overzichtelijke en uitgebreide online presentaties.

Deze online cursus bevat meerdere modules en onderwerpen:

Wet – en regelgeving opslag, vervoer en het gebruik van gevaarlijke stoffen.
De indeling volgens de GHS, WMS en ADR alsmede de eigenschappen van stoffen.
Veiligheid in het lab, het lezen van MSDS-en en het dragen van PBM’s.
De PGS15 en het scheiden van stoffen.
Het omgaan met calamiteiten met gevaarlijke stoffen in het lab.

Iedere module wordt afgesloten met een praktijk-vragenlijst. Na afloop van de cursus van de laatste vragenlijst en mits een voldoende ontvangt de cursist het Certificaat Veilig werken met gevaarlijke stoffen in het lab.

Voor wie

Medewerkers van laboratoria, ziekenhuizen, magazijnen, produktiebedrijven, safetymanagers etc.

Vooropleiding

Een vooropleiding is niet vereist. Dit is een basiskennis cursus gevaarlijke stoffen voor lab personeel en is goed te doen voor iemand die er zich voor inzet. We hebben daarom ook specifiek geen tijdsduur verbonden aan de cursus.

Cursusduur

Minimaal 4 uur. Wij raden aan dit te verdelen in twee avonden en iedere keer 2 modules en 2 vragenlijsten door te nemen of vier avonden en dan 1 module met vragenlijst in te vullen.

Kosten

Het tarief voor de cursus is € 249,- per cursist. Bij meer dan 10 kandidaten geldt een korting.

Inschrijven

Na de inschrijving op de volgende pagina ontvangt u een bevestiging dat u cursisten heeft opgegeven voor de cursus. U ontvangt vervolgens een rekening van de cursuskosten. Na betaling ontvangen alle cursisten een persoonlijke login per mail.

Aanrader? Jazeker! De cursus werd al door vele cursisten gevolgd en goed gewaardeerd. Makkelijker kunnen we het niet maken.