Commercieel Medewerker Binnendienst Websites

 

Geplaatst 3 maanden geleden door Sporttrader (68x bekeken)

Omschrijving

Vacatures > Overige branches

Kenmerken:

  • Functiegroep: Commercieel, Verkoop en Sales
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Opleidingsrichting: Commercieel
  • Dienstverband: Stage
  • Werkervaring: Starter
  • Leidinggevend: niet bekend
  • Uren per week: 33 - 40 uur
  • Provincie: Overijssel

Omschrijving:

Vanaf 2001 is Sporttrader BV gegroeid van een eenmanszaak naar een BV met een groot team specialisten en een magazijn van ruim 5000m. Sporttrader BV bestaat uit een distributeurstak, een franchiseconcept met 4 Fitwinkels en een tak met webshops. Op de diverse webshops worden fitnessapparatuur, fitnessartikelen, sportvoeding en fitnesskleding aangeboden. Sporttrader BV is een jong en dynamisch bedrijf met circa 25 medewerkers. Voor de commerciële afdeling zijn we op zoek naar een stagiaire. Het betreft een stageplek op ons hoofdkantoor in Hengelo (Ov.) aan de Twekkelerweg 263.

Onderstaande bedrijven zijn een onderdeel van Sporttrader BV

Fitness Benelux
Exclusief distributeur van het grootste thuisfitnessmerk van de wereld Icon. In Nederland distribueren we de merken Nordic Track, Pro Form, Weider en Weslo. Exclusief distributeur van de fitnessaccessoires van Gymstick. Exclusief distributeur van Harbinger fitnesshandschoenen en Gorilla Wear fitness kleding. Fitness Benelux verkoopt aan winkels en andere wederverkopers.

Fitwinkel
Fitwinkel is een franchiseconcept waarbij fitnessapparatuur, fitnessaccessoires, sportvoeding en fitnesskleding wordt verkocht aan particulieren, fysiotherapeuten, sportscholen, sportverenigingen en bedrijven via een fysieke winkel. Er zijn Fitwinkels in Arnhem, Helmond, Hengelo en in Naaldwijk. Als franchisegever ontwerpen we de huisstijl en alle daaruit voortkomende reclame uitingen zoals bijvoorbeeld advertenties.

Gorilla Wear BV
Het Fitnesskleding merk Gorilla Wear is in de jaren ‘80 ontstaan in de U.S.A. Gorilla Wear is fitnesskleding voor de sporter die hoge eisen stelt aan zichzelf en dus ook aan de kleding waarin wordt getraind. Sportkleding ‘’for the motivated’’!

Functieomschrijving
- Per direct
- Fulltime
- Minimaal MBO niveau
- Ontwikkeling en uitvoering van commerciële acties
- Toevoegen van teksten en acties aan de websites
- Bedenken van commerciële acties voor social media
- Marketing voor ongeveer 10 websites
- SEO en SEA
- Klant op de hoogte houden van de status van de bestelling
- KIantcontact via email, telefoon of chat
- Afhankelijk van eigen interesse en voorwaarden vanuit school kunnen er werkzaamheden worden toegevoegd

Profiel
- Commercieel kunnen denken
- Communicatief vaardig en representatief
- Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
- Aanpakkersmentaliteit
- Engelse taal in woord en geschrift is een pre
- Rijbewijs is een pre

Wij bieden
Een uitdagende en leerzame stage in een jong en ambitieus bedrijf. Bij Sporttrader is veel ruimte voor je eigen inbreng en ideeën. Dat je goed begeleid wordt vinden wij belangrijk. Commerciële en vakinhoudelijke trainingen bieden je handvatten om je functie nog beter uit te voeren. Er heerst een informele werksfeer waar je jezelf kunt zijn. Dat werkt zich terug in de resultaten, 2 bedrijfsfeestjes per jaar én in onze vrijdagmiddagborrel. Ben je net zo enthousiast geworden als wij zijn? Stuur dan je motivatie en cv naar het genoemde emailadres!

Adverteerder:
Naam: Sporttrader
Tel: 074-3491579