Gezocht: Technisch Product Engineer / Ontwerper - Nijmegen

 

Geplaatst 3 maanden geleden door Helder Recruitment (76x bekeken)

Technisch Product Engineer / Ontwerper - Nijmegen

Omschrijving

Vacatures > Techniek en Industrie

Kenmerken:

 • Functiegroep: Technisch advies
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Opleidingsrichting: Techniek - Overig
 • Dienstverband: Vast contract
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar
 • Leidinggevend: Nee
 • Uren per week: 33 - 40 uur
 • Provincie: Utrecht, Noord - Brabant en Gelderland

Omschrijving:

Technisch Product Engineer / Ontwerper - Nijmegen

Gebruiker: Marcel Smits 06-44696428
Referentie nr: HEMS01234

Wegens groei zijn wij op zoek naar een Technisch Product Engineer / Ontwerper, u komt direct in dienst bij de opdrachtgever.

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van medisch hoogwaardige technische systemen voor de reiniging en desinfectie voor medisch apparatuur. Zij zijn gecertificeerd volgens Internationale standaarden. In dit specifieke werkveld zijn zij marktleider.

Functie omschrijving: Technisch Product Engineer
In de rol van technisch product engineer / ontwikkelaar zal u volgens projectbasis of opdracht uitvoeren van algemeen technische productontwikkeling en onderzoek met de nadruk op mechatronische aspecten. De activiteiten zijn gericht op:
- nieuwe productontwikkeling of
- verbetering / aanpassingen aan bestaande producten
- onderzoek

Hierbij zal u een plan van aanpak/eisen opstellen en tezamen met andere afdelingen, klanten en leveranciers. Hiernaast zult u specificaties opstellen, basis en detail-ontwerp maken, risico analyses uitvoeren, prototypes en testen uitvoeren, bijbehorende (technische) documentaties zoals tekeningen, schema’s, instructies, manualen etc. opstellen. Een goede (periodieke) rapportage over voortgang en inhoud presenteren aan leidinggevende en het (leiding en coördinatie van) ontwerpen en tekenen van constructies of installaties. Het aandragen van eventueel toepasbare nieuwe technieken en mogelijkheden. Het in opdracht van leidinggevende uitvoering geven aan gestelde opdrachten, dit kunnen individuele opdrachten of projecten zijn.

Uitvoering geschied volgens procedures met de daarbij behorende rapportage en het opstellen van het Technisch Dossier daarbij rekening houden met geldende normen, richtlijnen en regelgeving.

Functie eisen: Product Engineer / Ontwerper

 • HBO werk- en denk-niveau.
 • Een afgeronde technische opleiding gericht op industrieel productontwikkeling IPO met aanvullende cursussen gevolgd (1-2 jaar).
 • Enige jaren relevante werkervaring in een technische organisatie.
 • Kennis van de relevante 2d/3d CAD systemen.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.
 • U bent bereidt of af en toe te reizen.
 • U voelt zich voelt zich prettig in een Internationale technische omgeving en u presteert optimaal in een ambitieuze setting. Hiernaast bent u flexibel, doorziet structuur en processen snel waardoor u de zaken snel kunt analyseren. U bent goed in het stellen van prioriteiten. U behaalt doelstellingen, pro-actieve, kunt goed inplannen, kostenbewust en werkt nauwkeurig. U legt en onderhoudt gemakkelijk contacten.


Arbeidsvoorwaarden: Technisch Product Engineer
De organisatie biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens Groot-metaal CAO (Waaronder 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen). U komt te werken binnen een Internationale omgeving waar in een informele prettige sfeer wordt samengewerkt. U komt direct in dienst bij de opdrachtgever.

Korte beschrijving
Nieuwe vacature: Wij zijn op zoek naar een(industrieel) Product Engineer / Ontwikkelaar, HTS- IPO regio Nijmegen. Uitdagende positie met uitdagende projecten in een internationaal werkveld. U komt direct in dienst bij de opdrachtgever.


Adverteerder:
Naam: Helder Recruitment
Tel: 0852733005

Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet