MarktPlaza

B&B, gezellige vakantiehuisjes en boerencamping Midden Frankrijk

274x bekeken
11 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Sans Parure is een oude boerderij, gebouwd in de stijl van deze streek: de Puy de Dôme, hartje Frankrijk. Het is gelegen in het prachtige, glooiende landschap van de Combrailles, ver van snelwegen en pretparken of ander massatoerisme. Dit gebied heeft een enorm aanbod aan culturele en sportieve ontspanningsmogelijkheden, maar het nodigt ook uit tot ontspannen genieten van de natuur. En dat op slechts 8 uurtjes rijden van Nederland!
Op het terrein zijn 2 gezellige gîtes (vakantiehuisjes) voor 1 - 4 personen en 2 gastenkamers waar men verblijft op basis van logies met ontbijt, of op basis van halfpension.
De rustige, eenvoudige mini-camping biedt op een terrein van 1 hectare ruimte aan maximaal 5 tenten.
Op het kindvriendelijke terrein kunnen kinderen naar hartelust rennen en ravotten, de konijnen knuffelen en aaien, de kippen en schapen eten geven, of gewoon lekker spelen in het zwembad.


Sans Parure is uitstekend geschikt als tussenstop van of naar Spanje of Zuid-Frankrijk, op slechts 20 autominuten van de A71! Sans Parure biedt de mogelijkheid om tot rust te komen. Om gewoon in de zon een boekje lezen, een wandeling maken of alleen maar te zitten en te genieten van het uitzicht. Zonder stress, zonder iets te moeten. Sans Parure is een plaats waar heel veel kan maar vooral niets hoeft, en waar ontspannen genieten voorop staat. Het is een plek om weer op adem te komen.
Geen zin om te koken? Laat u verrassen door een heerlijk geserveerd streekmenu. Luister naar de krekels wanneer het gaat schemeren, klets nog wat na en neem een laatste glaasje wijn….
Welkom, bij Sans Parure!
Prijs B&B: EUR 57,50 per nacht per kamer voor 2 personen, inclusief uitgebreid ontbijt met lokale producten. (per nacht per kamer voor 3 personen EUR 75,50). Exclusief toeristenbelasting en 5% reserveringskosten.
Prijs vakantiehuisje 3 personen max,: EUR 465,= per week. Prijs huisje 4 personen max. EUR 495,00.

Inclusief gas, water, electra, bedlinnen, eindschoonmaak en toeristenbelasting. Exclusief reserveringskosten 5%.

Prijs boerencamping; EUR 14,50 p.n. voor 2 personen met tent. Exclusief toeristenbelasting en 5% reserveringskosten.