MarktPlaza

Beneteau Swift Trawler 50

50x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Met een meer moderne en eigentijds lijn sluit de Swift Trawler 50 naadloos aan op de behoeften en wensen van de huidige motorbootvaarder.
Als gevolg van de samenwerking van Beneteau Powerboat, architect Michiel Joubert en de ontwerper Pierre Frutschi, heeft de Swift Trawler 50 een eigentijdse silhouet gekregen wat benadrukt wordt door een zeer vloeiende lijn van de flybridge, welke opnieuw ontworpen is voor de 2016 uitvoering. Haar romp is speciaal ontworpen voor IPS motoren (2 x IPS 600) en de lange-afstand cruiser combineert uitstekende stabiliteit en wendbaarheid.
Algemeen
Ballast: 16000
Accommodatie
Verblijfsruimtes: 4
Hutten: 3
Slaapplaatsen: 5, 6 is een optie.
Overig:
Treed binnen in wereld van ruimte, licht, warmte en luxe in de Swift Trawler 50. Het verfijnde alpi mahonie geeft u een huiselijk en warm gevoel, ofu nu in de riante U-vormige salon zit of in de dinette tegenover de kombuis op een hoger niveau waarbij volledig zich naar buiten heeft, in de ST50 bent u van alle gemakken voorzien.
De ergonomisch ontworpen kombuis kan uitgerust worden met alle mogelijke apparatuur zoals een vaatwasser, combi magnetron en keramische kookplaat, standaard beschikt u al over twee130 liter koelkasten.
Zoals u mag verwachten van een 50 voeter is in alle kabines en vertrekken voldoende kast- en bergruimte om al uw kostbare bezittingen veilig op te bergen.
Motor, electra, water
Vermogen: 435 pk
Aantal identieke motoren: 2
Overig: De romp is ontworpen om aangedreven te worden door 2 Volvo Penta D6 IPS600 motoren van elk 435pk / 320kW. Om een groot bereik te bieden zijn er 2 brandstoftanks van elk 1350 liter aan boord. Het motorruim is uitstekend begaanbaar zodat u eenvoudig diverse checks kunt uitvoeren. Volvo Penta biedt diverse optionele systemen waardoor u nog efficienter gebruik kan maken van de 2 krachtbronnen in het motorruim. zo is er virtual anchor / dynamic positioning system + low speed en single lever mode systeem.
Extra gegevens:
Merk: Beneteau
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 14.99 meter
Breedte: 4.65 meter
Diepgang: 1.05 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: other
Rompvorm: V-bodem
Aantal hutten: 3
Merk motor: volvo
Type motor: IPS D6-600
Brandstof: Diesel
Vermogen: 435
Tank: 1350 l