MarktPlaza

Bettina Wenzel - Nordic Walking

143x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

stap voor stap gezond en fit

176 pagina's

Superfit door het leven Nordic Walking is de ideale methode om op een prettige manier superfit te worden, conditie, kracht en beweeglijkheid effectief op te bouwen en zo gelukkiger door het leven te gaan.
Het is oorspronkelijk ontwikkeld als zomertraining voor toplanglaufers, maar is inmiddels de nieuwe lifestyle-sport, zowel in de zomer als in de winter. Deze vorm van lopen spaart de gewrichten, is voor iedereen gemakkelijk te leren en is tegelijkertijd - in tegenstelling tot joggen - ook heilzaam voor alle rompspieren. Dit boek laat zien waarop u bij deze effectieve training moet letten, geeft tips voor de juiste uitrusting en maakt korte metten met onjuiste fitnesswijsheden.

Nordic Walking is ontstaan in Finland waar crosscountryskiers in de zomer met hun stokken flinke stukken intensief gingen wandelen. Inmiddels heeft het zich ontwikkeld tot een nieuwe populaire tak van sport. In deze publicatie wordt ingegaan op de juiste manier van lopen, de juiste uitrusting en een effectieve manier van trainen. Ook is een apart hoofdstuk besteed aan voeding. Het geheel is voorzien van zwartwittekeningen. Een goed te lezen introductie van een nieuwe sport.