MarktPlaza

Billie Holiday Holiday-Ultimate Collection+Justin Bieber+Barbra Streisand Live+Morrissey in Dallas.

156x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze Billie Holiday Box is éénmaal bekeken en verkeert in een Absolute Nieuwstaat. Hij bevat 2 CD's waarop 42 van haar  bekendste Songs staan en de DVD bevat Film, TV en Concert optredens, Repetitie opnamen en Intervieuws. De inlay heeft 22 blz. met Zwart / Wit fotomateriaal. Op de tweede foto leest u wat meer over de inhoud van deze Box zo als de titels van de 42 Songs op de beide CD's en wat de DVD u allemaal laat zien. U haalt deze Box op in Rotterdam West voor € 6,00 de eventuele  verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Justin Bieber Rise To Fame is Nieuw in de verpakking ( leuk cadeautje ) met een speelduur van één uur en tien minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de vierde foto leest u een korte inhoudsbeschrijving. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 1,50 en de verzendkosten via Post NL zijn € 2,88.

Barbra Streisand Timeless Live in Concert is éénmaal bekeken en verkeert in een Absolute Nieuwstaat. Hij heeft 2 Disc's met een totale speelduur van 2 uur en 7 minuten, op de zesde foto is het programma van in totaal 38 Songs en Duetten te lezen. Voor € 4,00 haalt u hem op in Rotterdam West de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Morrissey Live in Dallas is éénmaal bekeken en verkeert in een Absolute Nieuwstaat. De speelduur is 1 uur en 28 minuten en op de achtste foto staan wat foto's en enine informatie over dit Live Concert. In Rotterdam West haalt u  hem op voor € 1,50 de verzendkosten via Post NL zijn € 2,88.

Als u dit alles ( 5 DVD's en 2 CD's ) tegelijk overneemt en ophaalt in Rotterdam West dan doet u  dat voor € 12,00 de eventuele verzendkosten via Post NL met Track  & Trace zijn dan € 7,25.