MarktPlaza

Bio-gelooide schapenvachten. Gratis levering in de EU

158x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


Natuurlijke, ecologische en hoogwaardige schapenvachten? Alleen hier! Goedkoop, snel en handig!
* Door bij ons te kopen, krijgt u de hoogste kwaliteit biologische schapenvachtproducten en gratis levering naar de landen van de Europese Unie!
* Wij vervoeren onze producten met bussen, ze worden dus niet gerold of geperst zoals andere schapenvachten, die in pakketten worden verzonden!
* We bieden een brede selectie decoratieve, natuurlijke, biologische schapenvachten van over de hele wereld, die worden gebruikt om ons enorme assortiment prachtige schapenvachten en verschillende soorten schapenvachtaccessoires te creƫren!
* Ons bio-gelooid leer en onze accessoires zijn ideaal voor het decoreren van restaurants, pensions, hotels of als unieke producten voor winkels, die een origineel idee zijn om interieurs te diversifiƫren of te verrijken!
* Het gehele assortiment is te vinden op onze website www.adam-leather.com
Wij zijn een leerlooierijbedrijf dat voortdurend gericht is op het begrijpen van de behoeften van de klant en het streven om aan de normen te voldoen. Maandelijks bezoeken wij onze klanten uit EU-landen.
Neem contact met ons op via office@tannerypoland.com en we komen naar je toe om de kwaliteit van onze ecologische schapenvachten Texel, Gotland, Melerade, Zweeds, Scandinavisch, IJslands en vele anderen te presenteren!
Wij zijn een bedrijf dat veel vertrouwen geniet en een goede mening geniet van klanten die al vele jaren van onze diensten gebruik maken.