MarktPlaza

BMW 02-serie - 2002 2000 A

667x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

GVW: 1.450 kg
Wielbasis: 250 cm
Interieurkleur: Grijs
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: geen
## Aanvullende opties en accessoires
- Rechter buitenspiegel
- Stoelen in hoogte verstelbaar
De door aangeboden BMW 2000 Touring is een automaat en dat maakt hem uniek. Er zijn slechts 989 stuk BMW touring 2000 automatic geproduceerd, waar er nog zeer weinig van over zijn. Deze prachtige BMW Touring 2000 Automatic is nummer 816 van deze serie en daardoor een van de laatst geproduceerde.
Deze Touring komt uit Zweden en heeft aantoonbaar 71.000 kilometer gereden bij de auto zijn nog het originele serviceboekje, instructieboekje en de eerste sleutelset.
De auto verkeert in een zeer mooie staat, zowel wat betreft exterieur als interieur. Deze BMW touring is geheel onder handen genomen, de carrosserie en bodem zijn hard en roest vrij. Het interieur is als nieuw.
Deze Touring automatic heeft recent groot onderhoud gehad, waarbij de veren, remmen vloeistoffen etc zijn vernieuwd. Ook is de auto geheel geinspecteerd en daar waar nodig zijn onderdelen vervangen.
Naast zijn prachtige uitstraling is het rijden van deze Touring een sensatie, de automaat functioneert uitstekend en deze BMW toert echt over Nederlands wegen.
Kortom een auto die u moet zien en rijden om de kwaliteit te ervaren. Tevens is deze BMW touring 2000 automatic een bijzondere verschijning vanwege de geringe productie, hierdoor is de waarde vastheid gegarandeerd en ook zeer interessant voor de echte BMW-verzamelaar.