MarktPlaza

BMW 1-serie - 118i Business

574x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.825 kg
Afmetingen (LxBxH): 432 x 177 x 142 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 7,4 s
Topsnelheid: 225 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 137 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Met zijn elegante lijnen is de BMW 1-serie beslist een representatieve auto. Achter het stuur geniet u bovendien van zijn uitstekende rijkwaliteiten. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De start-stop functie vermindert het brandstofverbruik door de motor uit te schakelen terwijl u stilstaat. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze BMW is met sportstuurwiel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
In de BMW 1-serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie. Deze BMW 1-serie komt uit 2011. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een benzine motor. De benzinemotor heeft een maximum vermogen van 125 kW (170 PK) en een cilinderinhoud van 1598 cc.
De auto heeft een topsnelheid van 225 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100km/u in 7,4 seconden. Het verbruik van deze auto is gemiddeld 5,90 liter per 100 km en hij weegt 1270 kg. De wegenbelasting bedraagt € 159,- per kwartaal.