MarktPlaza

BMW 3-serie - 318i Corporate Business Line | Automaat | Navigatie | PDC | Cruise | Xenon RIJKLAAR

460x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: sep 2010 - feb 2011
Modelcode: E90 LCI
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 1.910 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 182 x 142 cm
Wielbasis: 276 cm
Tankinhoud: 63 liter
Acceleratie (0-100): 10,1 s
Topsnelheid: 210 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik in de stad: 8,7 l/100km (1 op 11,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 155 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Snijders ALL-IN Rijklaar (zonder meerprijs): Bij Autobedrijf Ferdy Snijders krijgt u de scherpste prijs en de beste service! Onze auto’s zijn all-in rijklaar en gereed om zorgeloos mee te nemen zonder bijkomende kosten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een aanvullend garantie- en onderhoudspakket. De auto krijgt bij ons standaard een BOVAG 40 punten check incl. vloeistoffen, heeft minimaal 6 maanden APK keuring, en uw inruilauto wordt gevrijwaard. Uiteraard is de auto schoon van binnen en gewassen van buiten als u deze meeneemt.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck
- Snijders SELECT Pakket (€ 495): Bij het Snijders SELECT pakket heeft u 3 maanden BOVAG garantie, gaan wij de motorolie verversen inclusief een nieuw oliefilter, krijgt de auto een nieuwe APK keuring bij aflevering, wordt de auto bij aflevering showroom schoon afgeleverd en zorgen we voor minimaal 15 liter brandstof.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
- Snijders PREMIUM pakket (€ 795): Bij het Snijders PREMIUM pakket heeft u 6 maanden BOVAG garantie, krijgt de auto een volledige onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, krijgt de auto een nieuwe APK keuring bij aflevering, wordt de auto bij aflevering showroom schoon afgeleverd en zorgen we voor minimaal 15 liter brandstof.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
= Aanvullende opties en accessoires =
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Bluetooth
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dagrijverlichting
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Hoofdsteunen actief
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- LED verlichting
- Lichtmetalen velgen 16"
- Lichtmetalen velgen multi-spaaks 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multifunctioneel stuurwiel
- Navigatie full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Sound System
- Sportonderstel
- Spraakbediening
- Start/Stop-systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Winterbanden
Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto’s als deze BMW 3-serie hun reputatie hebben gevestigd. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. De start-stop functie vermindert het brandstofverbruik door de motor uit te schakelen terwijl u stilstaat. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, actieve hoofdsteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, dagrijverlichting en armsteun voorin.
U kunt het premium audiosysteem en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur of zelf met uw stem. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De elektronische systemen in deze BMW helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de BMW 3-serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Bent u nieuwsgierig naar deze BMW 3-serie? Laat het ons dan snel weten.
Onze prijzen zijn rijklaar zodat u zorgeloos de weg op kan! Ook zijn er verschillende mogelijkheden om een auto bij ons te leasen.
Welk merk auto u ook rijdt, wij helpen u graag. Al meer dan 10 jaar zijn wij een niet merk-gebonden autobedrijf en dat maakt het voor u een stuk makkelijker. Dat betekent namelijk dat u altijd met uw auto bij ons autobedrijf in Emmen terecht kunt. Wij zijn een BOVAG erkend autobedrijf en bieden u net even wat extra. Zo werd onze werkplaats al verkozen tot meest verzorgde werkplaats van Nederland door het vakblad AMT. Daarnaast worden wij ook door onze klanten beoordeeld met een dikke 9! Onze gediplomeerde monteurs zetten zich daarnaast 100% in om u zorgeloos rijplezier te bieden.