MarktPlaza

BMW 3-serie Touring - 325i Executive youngtimer

549x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Afmetingen (LxBxH): 4478 x 1739 x 1409 cm
Wielbasis: 2.725 cm
Inhoud laadruimte: 435/1.345 l
Acceleratie (0-100): 8,6 s
Topsnelheid: 234 km/u
Interieurkleur: black
CO2 uitstoot: 232 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: zeer goed
Technische staat: zeer goed
Aantal sleutels: 3
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
Bandenmaat: 205/55WR16
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Airbag hoofd voor
- Airbag opzij voor
- Airbag passagier
- Audiobediening op het stuurwiel
- Bagage afdekhoes
- Centrale deurvergrendeling afstandbediening
- Elektrisch bedienbare ramen achter
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Gordelspanners
- Isofix
- Koplampen sproeier
- Lederen stuurwiel
- Lendesteun verstelbaar
- Lichtsensor
- Metallic lak
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen achter
- Mistlampen voor
- Parkeersensoren achter
- Pollenfilter
- Portierverlichting
- Ruitenwisser achter
- Verstelbare gordelhoogte
- Verwarmbare ruitensproeiers
Deze BMW 325i automaat touring kregen we een tip over en hebben we daarna meteen opgehaald in Duitsland. Afkomstig van de tweede eigenaar die vanaf 2008 deze auto in zijn bezit heeft gehad. Een inmiddels gepensioneerde heer. De BMW is nieuw geleverd op 14 april 2003 en dus bijtellingsvriendelijk. In deze staat met deze kleur en optie combinatie zijn ze simpelweg niet te vinden. En zeker als u bedenkt dat de auto slechts 61.818 km heeft gedraaid. Als u een dergelijk exemplaar zoekt geven wij het advies om als laatste bij ons dit exemplaar te komen bekijken en proefrijden. De auto is echt uniek en is in alles boven uw verwachting.
Deze youngtimer is zeer goed onderhouden en goed gedocumenteerd. Alle boekjes inclusief onderhoudsboekje zitten erbij inclusief 3 sleutels. De laatste service is uitgevoerd bij 60.769 km op 10 april 2019 en uiteraard ook weer afgestempeld door de BMW dealer (zie foto 28).
De auto verkeert dus echt in een bijzonder goede staat en dit merk je aan alles terug. Zowel binnen als van buiten is het een waar feestje als je deze auto ziet. Ook als je gaat rijden met de auto merk je meteen dat je met een zo goed als nieuwe auto te maken hebt. Een E46 met M54 motor gekoppeld aan een automaat en nog met echte kwaliteit. Een compleet verschil met een Huidige BMW 3 serie met vergelijkbaar vermogen. Deze auto is voorzien van een distributieketting en hoeft nooit vervangen te worden.
Deze BMW E46 is rijk uitgevoerd aan opties. Zaken als xenon verlichting, automaat, climate control, parkeersensoren zwart lederen interieur verwarmbare stoelen en ga zomaar door zijn aanwezig bij deze youngtimer.
De M54 2.5 liter zes cilinder lijn motor is een zeer populaire motor waar er zeer veel van gebouwd zijn. Een zeer betrouwbare motor met veel vermogen. 192 pk met een koppel van maar liefst 245 Nm bij 3500 toeren per minuut. Goed voor een topsnelheid van ruim 235 Km ph en in iets meer dan 8 seconde van 0 naar 100 km ph. Een zeer snelle auto dus. Het gemiddeld verbruik ligt in de praktijk ruim 1 op 12 met de snelweg erbij gerekend.
De auto valt onder de noemer youngtimer en is ook nog eens bijtellingsvriendelijk. Auto’s vanaf 15 jaar vallen onder de gunstige bijtellingsvriendelijkheid en u betaalt 35% over de economische waarde. Zeer gunstig dus voor ondernemers.
Deze prachtige BMW youngtimer is er eentje waar u meteen verliefd op wordt als u de auto ziet en ermee rijdt. Echt een zeldzaamheid. Zoekt u ze maar ze zijn simpelweg in deze staat niet te vinden.