MarktPlaza

BMW 5-serie Touring - 523i Executive NAVI/ECC/LEER/FULL OPTIONS/6 MND BOVAG GAR

575x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Modelreeks: sep 2010 - okt 2011
Modelcode: F11
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 2.380 kg
Afmetingen (LxBxH): 491 x 186 x 146 cm
Wielbasis: 297 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 227 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,8 l/100km (1 op 12,8)
Brandstofverbruik in de stad: 10,8 l/100km (1 op 9,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
CO2 uitstoot: 182 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 245 - 276 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Audio-navigatiesysteem
- Cruise control adaptief met stop&go
- Lichtmetalen velgen 19"
- Luchtvering en automatische niveauregeling
- Luxe lederen bekleding
- Parkeersensor voor en achter
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- winter en zomerbanden
- 12Volt aansluiting
- Adaptief demping systeem
- Afdekhoes
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-afdekhoes
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroompakket
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Elektronische remkrachtverdeling
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- multimedia voorbereiding (aux, usb, Ipod)
- Rijstrooksensor
- Set winterbanden met LM velg
- Sportstuur
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Werkelijk perfect onderhouden BMW met o.a. recent vervangen remmen voor en achter, nieuwe luchtbalgen en compleet gemodificeerde en gereviseerde cilinderkop (bij dit type veel problemen met vervuilde kleppen e.d. Bij deze auto dus al aangepakt.) Prachtig mooi crème lederen bekleding. Gewoon een auto die af is. De set winterbanden met lichtmetalen velg leveren we erbij.
Deze auto wordt afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 6 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK en een halve tank brandstof.
Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen of langskomen bij ons bedrijf in Woudsend. Ook s 'avonds op afspraak te bezichtigen.
Wij rekenen geen afleveringskosten! i.v.m. een wetswijziging moeten auto's rijklaar geadverteerd worden. Let er op als u een auto gaat kopen!
Met een auto als deze BMW 5-serie Touring komt u absoluut goed voor de dag. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft en de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze BMW 5-serie Touring is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Garage B. Pietersma is een universeel autobedrijf en aangesloten bij Bosch Car Service, BOVAG en Nationale Autopas (NAP). Met onze ruime werkplaats, showroom, FIREZONE tankstation en Carwash (Rollover en wasbox)kunt u bij ons terecht voor alles op autogebied. Tevens beschikken we over een Tankstation aan het water.Wij proberen een zo goed mogelijke service te bieden door alle reparaties eerst met u te overleggen en helpen u evt. met het zoeken naar een andere auto indien u dit wenst. Kortom: Wij doen alles voor u en uw auto.