MarktPlaza

BMW i3 - Basis Comfort Advance 22 kWh harman-kardon, voorverwarmings pakket, stoelverw

649x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 155/70 R19
GVW: 1.620 kg
Afmetingen (LxBxH): 400 x 178 x 158 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 7,2 s
Topsnelheid: 150 km/u
Interieurkleur: Antraciet
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: geen
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket (1) (inbegrepen à € 195): -Nieuwe APK -Vloeistofcheck -Poetsbeurt
- Afleverpakket (2) (€ 200 meerprijs): -Nieuwe APK -Kleine beurt -Poetsbeurt -3 maanden eigen garantie
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Interieur voorverwarmingsinstallatie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 19"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Voorverwarmingspakket
Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het premium audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook is de BMW uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Heeft u interesse in deze mooie BMW? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
16995,- is de prijs die u betaald, komt dus geen BTW of ander kosten meer bij !! MOOIE EN GOEDE I3, RIJD ZEER FIJN, GEEN BIJGELUIDEN. HARMAN-KARDON AUDIO. NAVI-PROFFESIONAL FULL MAP. STOELVERWARMING. SNELLAAD FUNCTIE. INTERIEUR VOORVERWARMING. BLEUTOOHT. CRUISE CONTROL. CLIMATE CONTROL. PARKEERSENSOREN.
KEURIG BIJ DE BMW DEALER ZIJN SERVICE GEHAD. EERST VOLGENDE ONDERHOUD IS APK IN 2-2021, DUS GEEN KOSTEN VOORLOPIG
!! OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN IS HET VERSTANDIG OM EEN AFPSRAAK TE MAKEN VOOR EEN BEZICHTIGING EN/OF PROEFRIT OP. IK BEN ER NIET ALTIJD!!
BUITEN OPENINGS TIJDEN BENT U, OP AFSRAAK, OOK WELKOM.
!!! LET OP !!! Wij werken ook samen met OCCASION GARANT PLAN en AUTOTRUST GARANTIES. Occasion Garant Plan/Autotrust Garanties bieden dekking op de onder de garantie vallende reparaties gedurende de looptijd(6 of 12 maanden), ongeacht het aantal reparatiegevallen en gereden kilometers. De bij ons aangekochte occasion kan in uw eigen woonplaats bij een erkende merkendealer gerepareerd worden. Klikt u op het logo GARANTPLAN op onze homepage voor meer duidelijkheid.