MarktPlaza

Boek nu luxe appartement in Didim/Akbuk Turkije

148x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Onze appartement bestaan uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, een keuken en een woonkamer (maximaal voor 6 personen). Comfortabel ingerichte woonkamer voorzien van zit/eethoek,
een slaapbank voor de 6e gast. Met een prachtig uitzicht van de zee. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, een wasmachine, een vaatwasser, een fornuis en een oven. Lakens, bad- en strandhanddoeken inbegrepen.
Het complex ligt aan zee met een privéstrand (350 m) met ligstoelen, douches en cabana’s. In het complex zijn er in totaal 7 zwembaden voor kinderen en volwassenen. Er is een restaurant (waar u ook verjaardagen en feestjes kan organiseren), een bar en een winkel op het terrein.
De plek is alleen toegankelijk voor de mensen die in het complex wonen of huren. Het is privé buiten de inwoners van Egeyildizi. Ook zijn er stoelen, ligstoelen en picknicktafels met een leuk dakje. 3 lange en brede pieren die naar de heldere zee leiden. Met ook een trapje. Aan het strand vindt er ook een minibar plaats voor drinken. Maar als u honger heeft, zijn de restaurants en winkels nog steeds bereikbaar.
Mei en oktober: 470 € per week (70 € per dag) (1950 € per maand)
Juni en september: 560 € per week (80 € per dag) (2200 € per maand)
Juli en augustus: 630 € per week (90 € per dag) (2500 € per maand)
Andere maanden: 230 € per week (45 € per dag) (750 € per maand)