MarktPlaza

A. Schneider en M. Theis- PC Tools 6.0 compleet

215x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

A. Schneider en M. Theis- PC Tools 6.0 compleet
'PC training & toepassing' M&T
191 pag., isbn 90 71677 89 3
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)

In de dagelijkse praktijk van het computergebruik blijkt dat de meegeleverde documentatie wegens de geringe toegankelijkheid soms eerder een handicap dan een hulpmiddel is. Wat de gebruiker nodig heeft is volledige en exacte informatie die hij op het juiste moment snel kan vinden. Dit boek biedt alle informatie over verse 6.0 van het veel gebruikte pakket hulpprogramma's PC Tools Deluxe.
PC TOOLS behoort langzamerhand tot de standaarduitrusting van ieder computergebruiker. Het bestaat uit de gebruikersinterface PC SHELL, waarmee u systeemfuncties oproept en programma's start, en de DESKTOP, een geïntegreerde werkomgeving die onder meer een tekstverwerker, een database, en agenda, een macro-editor en een rekenmachine bevat.
Dit boek beschrijft alle menu's en opties van de verschillende PC Tools-programma's en van de hulpprogramma's COMPRESS, PC BACKUP, PC SECURE, MIRROR, MI PC CACHE, DISKFIX, en PC FORMAT. Het uitgebreide register stelt u in staat snel de benodigde informatie op te sporen als u met een concreet probleem zit.

(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘computer/internet'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)