MarktPlaza

Erle Stanley Gardner - Doden lachen niet

99x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Erle Stanley Gardner - Doden lachen niet
M Detective Pockets ; D11
2e druk, 1961, De Bezige Bij / J.M. Meulenhoff
enkele vlekjes
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)

"Niet gering van formaat is de ruzie die een zekere heer Corning teweegbrengt tussen Bertha Cool en Donald Lam – het trouwe detective-duo dat zich in de romanseir, die Erle Stanley Gardner onder het pseudoniem A.A. Fair bijeenschreef, onsterfelijk heeft gemaakt als de meest 'private-eyes' van Amerika's westkust.
Kan Corning dit tweetal scheiden? Het ziet er een naar uit – maar Donald Lam zoekt nijver verder achter het onschuldige opdrachtje van zijn client die alleen maar de opsporing van een mevrouwtje Yvonne Wells had gevraagd. Donald Lam gelooft niet in de argeloosheid van het geval en zijn werkijver verzoent Bertha Cool, die als een man achter hem staat, onverschrokken en evenmin gevoelig voor de glimlachen van de heer Corning als voor de leugens van zijn partner Drury Wells. En al is Bertha Cool op de laatste bladzijde weer kwaad: de ruzie met Lam is voorbij."

(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘detectives’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)