MarktPlaza

Esoterische levenswijsheid

193x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hans Geisler: Esoterische levenswijsheid

Praktisch alle geheimen van de esoterische kennis worden geopenbaard. Iedereen kan nu op zoek gaan naar de innerlijke geestelijke impulsen die aan de wereld der verschijnselen ten grondslag liggen.

Dit veelomvattende terrein wordt door de auteur behandeld aan de hand van een veelheid van praktische vragen en concrete toepassingen, zoals:

  • hoe kan harmonie, liefde en geluk heersen op het tragikomische wereldtoneel?
  • bestaan er ook voor een Europeaan praktisch bruikbare methoden tot bewustzijnsverruiming?
  • wordt er aan de mens hulp geboden door geestelijke machten of buitenaardse intelligenties?
  • waar liggen vaal de eigenlijke oorzaken van de verwarde en gecompliceerde problemen die een ideale liefdes- en huwelijksrelatie in de weg staan?
  • in hoeverre heeft de mens een vrije wil en in hoeverr e is zijn lot voorbeschikt; wat is in dit verband de rol van witte, grijze en zwarte magie?


Wie de inhoud van dit boek begrijpt, zal de gebeurtenissen op alle gebieden van het leven - ten eerste persoonlijk, maar ook in de politiek, economie, wetenschap en kunst - van een geheel nieuw standpunt bekijken en beoordelen. Men kan dan zelf de PSI-energieën mobiliseren voor een zinvoller, en meestal ook gezonder en gelukkiger, leven.Ten voordele ook van de mensheid, van de planeet als geheel. Dan heeft men esoterische levenswijsheid; dan is men een witte magiër.

De stofomslag is erg sleets. Het boek zelf is in goede staat, wel staat er een naam in.

Verzendkosten 3,45 Euro

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties om verzending te combineren.

Verzending tot 10 kilo al mogelijk vanaf 5 euro.