MarktPlaza

Het Aanzien Van 2003 (Hardcover/Gebonden)

53x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

192 pagina's

twaalf maanden wereldnieuws in beeld

2003 was niet alleen het jaar van Frans Bauer en Jamai, het was ook het jaar waarin Arnold Schwarzenegger gouverneur werd van Californië en het jaar van de protesten tegen de Irak-oorlog.
Het koningshuis zorgde in de laatste maand ook voor nieuws met de geboorte van prinses Amalia. Maar de kreet 'We hebben hem' staat misschien wel voor het nieuws dat ons het meest zal bijblijven van 2003. Met deze woorden werd de aanhouding van Saddam Hussein op 14 december wereldkundig gemaakt.

Kijkboek, waarin gebeurtenissen uit het afgelopen jaar, zowel belangrijke als minder belangrijke, de revue passeren. Het geheel is chronologisch op maand ingedeeld; elk onderwerp krijgt een bladzijde. Informatieve en prettig leesbare teksten ondersteunen de foto's, alle in kleur. Verder lijsten van prijswinnaars op het gebied van kunst en wetenschap, van records en van belangrijke sportuitslagen. Bovendien een alfabetisch overzicht van beroemde personen die gedurende het betreffende jaar zijn overleden. Uitvoerig register op personen en onderwerpen. Aantrekkelijk vormgegeven omslag.