MarktPlaza

[1959] Dieselmotoren voor automobielen, Stants, Kluwer

133x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving


Dieselmotoren voor automobielen, door C. Stants, uitgave juni 1959 , 2e druk, Uitgevers-Mij AEKluwer Deventer. Een handboek voor chauffeurs, monteurs, reparateurs en allen die in de automobieldieselmotor belangstellen.

Afmeting ca hb 24 x 17cm, 368+16 pp, linnengebonden, hardcover, geïllustreerd/ z-w foto's/ tekeningen/ advertenties. Deze 2 e druk is aanzienlijk gewijzigd en uitgebreid.


Het boek bevat 16 hoofdstukken en een register.
Aan de orde komen daarin: Voorbericht, Inleiding, Wat men moet weten van de thermodynamica om de gebeurtenissen in een dieselmotor zo goed mogelijk te begrijpen, Karaktervergelijking tussen de dieselmotor en de ottomotor, Waar het om draait bij de verbranding, Verdeling der autodieselmotoren volgens klasse, Vorm der verbrandingsruimte bij dieselmotoren, De klassieke hogedruk-inspuitapparatuur, Distributiepompen, De regeling van de dieselmotor, De brandstoffen en smeermiddelen voor dieselmotoren, Hoe zit ee ‘klassieke’ dieselmotor in elkaar?, Het onderhoud van een dieselmotor, Controle van de inspuitapparatuur, Alfabetische storingsgids, Toekomstige ontwikkelingen, De cilindervoering als centraal probleem, Register.


Het boek is in redelijke tot goede conditie.

Verpak-&Verzendkosten binnen NL €5,00