MarktPlaza

Elisabeth Llivolsi - Mijn Droomhuis

69x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

366 pagina's 

Boordevol doe-het-zelf ideeën voor binnen en buiten.

Het eigen huis is voor de meeste mensen dé plek waar ze tot rust kunnen komen na een dag van inspanning. Het biedt veiligheid, warmte, licht en ruimte om met familie en vrienden te ontspannen. Toch is niet iedereen even tevreden met zijn huis. Verbeteringen worden maar al te vaak op de lange baan geschoven.

Waarom uw huis niet nù optimaliseren naar uw eigen wensen? Een investering in uw huis levert u dagelijks plezier. En met wat creativiteit en handigheid hoeft dat niet eens zoveel te kosten. Het kan u zelfs meerwaarde opleveren zodra u uw huis ooit weer verkoopt!

In dit boek vindt u tientallen tips en adviezen voor het creëren van uw eigen droomhuis, zonder eerst de loterij te hoeven winnen. Onderverdeeld in vijf hoofdstukken, wordt u wegwijs gemaakt in de verschillende mogelijkheden tot huisverbetering: muren bepleisteren, vloeren betegelen of parket leggen, uw zolder tot luxe loft ombouwen, uw tuin optimaal inrichten en sfeervol maken. Of eindelijk eens schoon schip maken door inventieve kasten in uw huis toe te passen waardoor een zee van ruimte en opgeruimdheid ontstaat!

Vloeren, kasten, muren, lofts en buiteninrichting vormen de vijf hoofdstukken van 'Creeer je eigen droomhuis', waarmee de geroutineerde doe-het-zelver aan de slag kan. Hoe maak je van een zolder een comfortabele loft, welke pleistertechnieken kun je toepassen, wat komt er bij het leggen van een terracotta, betonnen of houten vloer kijken, en waarmee creeer je een eigen sfeer in tuin of buitenruimte. Het boek bevat veel basisinformatie over o.a. materialen, pigmenten, houtsoorten en dakconstructies met daarbij een aantal werktekeningen en stap-voor-stap handleidingen.