MarktPlaza

Esther van Diepen - Nine Months From Now , You Will Thank Yourself (Hardcover/Gebonden)

69x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

146 pagina's

Gezond en energiek zwanger

Esther van Diepen is moeder van vier kids, succesvol ondernemer en fanatiek sporter. In New York zag ze moeders sporten in stadsparken en zo ontwikkelde zich het sportprogramma Mom in Balance, waarvoor Esther samenwerkt met verschillende organisaties.

Sporten Na je zwangerschap is goed voor jou en voor je baby!
Met dit boek kom je na de bevalling weer in vorm en voel je je snel weer fit en energiek. Al vanaf de eerste dagen na de bevalling kun je - heel rustig aan - starten met het herstelprogramma van Mom in Balance. In dit praktische boek vind je handige workout-schema's, fijne spieroefeningen om sterker te worden of juist te ontspannen, en veel goede voedingstips. Lees de verhalen van vrouwen die al eerder meededen en laat je motiveren om direct aan de slag te gaan. Geniet actief van je moederschap!
Esther van Diepen is moeder van vier kinderen, trainer, life coach en oprichter van Mom in Balance. Ze ontwikkelt sportprogramma's voor (aanstaande) moeders.

De schrijfster is moeder van vier kinderen, trainer, life coach en oprichter van Mom in balance. Ze ontwikkelt sportprogramma’s voor (aanstaande) moeders. Haar eerste boek 'Gezond & energiek zwanger'* was geschreven om op verantwoorde wijze actief te blijven tijdens de zwangerschap. Haar tweede boek richt zich op de fase na de bevalling. Het herstel na de bevalling is onderverdeeld in vier fases. Elke fase kenmerkt zich door specifieke veranderingen in het lichaam en vraagt om passende activiteiten om de spieren weer te versterken en soepel te maken. Daarnaast komen ontspanningsoefeningen aan bod; conditieadviezen ontbreken niet, net als voedingstips. Iedere fase heeft zijn eigen actieplan om de lezer te motiveren te starten en het programma vol te houden. Het boek sluit af met een literatuurlijst en inspirerende websites. Een kleurrijk boek met een praktische insteek, met veel kleurenfoto’s en tekeningen