MarktPlaza

Jacqueline van Lieshout - In 28 Dagen Van Gifbelt Naar Tempel (Hardcover/Gebonden)

36x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

128 pagina's

detox-coach

Eten moeten we allemaal. We doen het al sinds onze geboorte en we blijven het ook de rest van ons leven doen. Maar weten we eigenlijk wel wat we binnenkrijgen? Begrijpen we de lijst met ingrediënten van de verpakte etenswaren die we dagelijks tot ons nemen? Worden we er wel in alle gevallen gezonder van of zijn we zo langzamerhand onszelf aan het vergiftigen?
In dit boek presenteert detox-coach Jacqueline van Lieshout een 28-dagenplan voor succesvol ontgiften. Een boek dat iedere lezer (en dus eter) zal inspireren om het eigen voedingspatroon onder de loep te nemen, beter te kiezen en vervolgens veel meer te genieten! Jacqueline van Lieshout schreef hiermee hét voedingsboek van nu. Herziene en uitgebreide druk.
Jacqueline Van Lieshout studeerde economie, veranderde daarna van koers en heeft sinds 2004 een opleidingsinstituut en praktijk voor massagetherapie en detox-coaching. Haar passie voor natuurlijk genezen en met name de rol van voeding hierin heeft geleid tot het schrijven van dit boek.

Jacqueline van Lieshout is detoxcoach en geeft cursussen en workshops over voeding en detoxen. Bij het detoxen of ontgiften neem je je voedingspatroon onder de loep en leer je welke voeding goed voor jou is. Zoals bij de meeste boeken over voeding draait het ook hier om bewustwording. Wees bewust van wat je in je mond stopt. Tijdens dit 28-daags detoxprogramma worden alle producten van koemelk, gluten, suikers en vlees uitgesloten. Slechts puur en onbewerkt voedsel wordt gegeten. Daarnaast is Van Lieshout voorstander van het innemen van psylliumvezels om de darmen te reinigen en het droogborstelen van het lichaam, gecombineerd met wisseldouches. Onderwerpen zoals e-nummers, transvetten, superfoods, lightproducten worden oppervlakkig besproken, echter met voldoende bruikbare informatie. Wanneer je vragen hebt, kun je de auteur mailen. Mooi exemplaar gedrukt op hoogwaardig glanspapier met spreuken, recepten gecompleteerd met foto's, overzicht met tips en een register. Vlot geschreven in verschillende lettertypen die het geheel tot een vrolijke uitgave maken.