MarktPlaza

Peter Beekman - Klantgerichte Websites

67x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

112 pagina's

Steeds meer bedrijven en organisaties zijn te vinden op het internet. Een verstandige zet, want een groot aantal mensen raadpleegt internet als belangrijke bron van informatie. Op het internet vindt u uw potentiële klanten: of u nu wilt verkopen, meer leden wilt werven voor uw sportclub of uw bestaande klanten goed wilt informeren.

De hedendaagse websitebezoeker is veeleisend:
- hij wil uw website gemakkelijk kunnen vinden
- hij wil niet te lang wachten voordat uw site verschijnt
- hij wil snel de gewenste informatie vinden
- hij wil alles goede kunnen lezen en bekijken
- hij wil een snelle reactie op vragen of bestellingen

Technisch is het steeds eenvoudiger om een website te maken. Geavanceerde softwarepakketten met heldere instructieboeken zorgen ervoor dat u moeiteloos een website kunt maken. In 'Klantgerichte websites' gaan de auteurs niet in op de techniek achter een website. In dit boek leest u hoe u een klantgerichte website maakt.

Na heet lezen van dit boek bent u in staat een website te ontwikkelen die aansluit bij uw wensen én die van uw klant. U denkt na over het onderwerp, het ontwerp en de vormgeving van de website, de tekst en het onderhoud. Daarnaast vindt u in dit boek handige tips om uw website onder de aandacht te brengen. Kortom, u leert doelgericht te communiceren met uw doelgroep op internet.

Bij het maken van een website moet vooraf worden nagedacht over doelgroep, opzet, vormgeving, inhoud en onderhoud. Dit boek bespreekt die aspecten in de vorm van een stappenplan en geeft daarbij praktijkvoorbeelden. Het aantal afbeeldingen van websites is gering en in zwart-wit en dat is jammer, want er zijn voldoende websites te vinden die als illustratie hadden kunnen dienen. Het boek is bedoeld voor mensen die zelf een website willen ontwikkelen of voor mensen die een website laten maken en willen weten waarop ze het resultaat moeten beoordelen. De communicatieve aspecten die belangrijk zijn voorafgaand aan het maken van een website, vormen het onderwerp van dit boek, niet de techniek van het maken van een website. Het gaat niet over computerprogramma's of html