MarktPlaza

Jaap -Wim Van Der Horst - Voetbal is Kicken !

114x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

160 pagina's

Lekker een balletje trappen, je tegenstander dollen, de longen uit je lijf lopen, een doelpunt scoren. Helemaal te gek! Net zoals het keihard aanmoedigen van je favoriete club of misschien wel het Nederlands elftal, enthousiast meebrullen met de andere fans.

Jij weet vast bijna alles over voetbal. Maar straks weet je nog veel meer. Heb jij bijvoorbeeld wel eens van het zogenaamde lama-incident gehoord? En weet jij wie er als jongste speler ooit, voor het eerst in Oranje speelde? Wat 'grassmaster' eigenlijk is? Of welke voetballer altijd met rugnummer 14 speelde? En wat wordt er nou precies bedoeld met de twaalfde man?

De antwoorden op deze vragen en nog veel meer fantastische feiten vind je terug in dit boek. Dus als jij keihard kennis wil scoren over de gaafste sport van de wereld, begin dan vlug met lezen. Aanvallûh!

Wat komt er bij kijken als je profvoetballer wilt worden? Is goed kunnen voetballen de enige vereiste of komt er meer bij kijken? Van der Horst legt in eenvoudige bewoordingen uit dat het vak van profvoetballer bestaat uit leren, leren en nog eens leren. Niet alleen voetbaltrucjes, maar ook school is belangrijk. Er is tenslotte ook nog een leven na het voetbal. De humoristische illustraties vullen de tekst aan. Tussendoor zijn er wetenswaardigheden en quizjes opgenomen. De quizjes zijn voor de jeugd af en toe aan de moeilijke kant.

een geslaagde uitgave. De serie 'Fantastische feiten' lijkt qua opbouw op 'Waanzinnig om te weten' van dezelfde uitgever. Vanaf ca. 11 jaar.