MarktPlaza

Steve Stevenson - Het Zwaard Van De Schotse Koning (Hardcover/Gebonden) Nieuw

60x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het Kasteel van Dunnottar herbergt het zwaard van de legendarische Schotse koning Robert Bruce. Het kostbare erfstuk zal voor het eerst aan het publiek worden getoond. Maar tijdens de inhuldiging vallen de aanwezigen in een geheimzinnige slaap en als ze weer wakker worden is het zwaard verdwenen!
Agatha en Larry zijn vastbesloten om de confrontatie aan te gaan met oude legendes en ondeugende spoken om de zaak op te lossen!

De 12-jarige Agatha Mistery is detective in de dop en reist de hele wereld over om de moeilijkste mysteries op te lossen. Agatha's neef Larry heeft van zijn detectiveschool de opdracht gekregen om een zeer netelige kwestie op te helderen. Tijdens een feestelijke inhuldiging op het kasteel Dunnottar zijn alle aanwezigen in een diepe slaap verzonken en als ze weer wakker worden, blijkt het zwaard van de eerste koning van Schotland, Robert Bruce, spoorloos verdwenen. Gelukkig staat Agatha samen met haar team paraat om de dader te ontmaskeren. Dit is het derde deel in de reeks 'Agatha Mistery'*, een serie detectiveverhalen gericht op jonge lezers. De vermakelijke verhalen vormen een prima opstap naar een grotere leesvaardigheid zonder daarbij op het leesplezier te bezuinigen. De kleurrijke, soms paginavullende illustraties maken de verhalen levendig en aantrekkelijk. Nu en dan is het taalgebruik wat lastig en zijn de zinnen wat lang, maar al met al is de serie een aanrader voor jonge speurneuzen. Vanaf ca. 9 jaar.