MarktPlaza

Carla Kentgens - Eenpansgerechten

100x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

144 pagina's

Eenpansgerechten en overschotels blijven populair in onze keuken. Iedereen houdt van gerechten die eenvoudig te bereiden zijn en ook nog heerlijk smaken. En het is makkelijk om een gerecht in de over te schuiven of alle ingrediënten in één pan te bereiden zodat je alle tijd hebt als de gasten arriveren.
Dat eenpansgerechten niet alleen uit en stamppot of een bruine-bonenschotel hoeven te bestaan, bewijzen de recepten in Eenpansgerechten.
Carla Kentgens is viervoudig winnares van de Gourmand World Cookbook Awards.
Eenpansgerechten kunnen het leven gemakkelijk maken: ze zijn meestal goed voor te bereiden, zodat aan het eind van een drukke werkdag men ontspannen aan tafel kan of, als er gasten zijn, men niet om de haverklap de keuken in hoeft te schieten. Dit boek bevat aardige, uitvoerbare recepten voor schotels met vis, met groenten, met gevogelte, vlees en voor desserts, geschikt voor 4-6 eters. Het zijn recepten voor koks met enige kookervaring die een maaltijd kunnen plannen. Want: niet alle recepten in dit boek zijn echte eenpansgerechten; met toevoeging van brood, of rijst, aardappelen of pasta en/of een groentegerecht of salade wordt het pas een hoofdmaaltijd. Voor die begeleidende schotels met tips voor voorbereiding enz. ontbreken de suggesties. Verzorgd uitgegeven boek met per bladzijde een recept, vaak geillustreerd met een paginagrote foto op de tegenoverliggende bladzijde. Duidelijke druk. Achterin een uiterst beknopte culinaire woordenlijst en een goed alfabetisch receptenregister.