Nigella Lawson - Hoe word ik een goddelijke huisvrouw

 

Geplaatst 5 maanden geleden door Wanna Haves (13x bekeken)

Nigella Lawson - Hoe word ik een goddelijke huisvrouw
ConditieZo goed als nieuw

Omschrijving

de kunst van lekker eten uit de oven

In Hoe word ik een goddelijke huisvrouw? onthult Nigella Lawson de geheimen van hartige en zoete taarten, brood, koekjes, cakes, pudding, brood en andere lekkernijen. In een druk bezet leven kan het bakken van een taart of een schaal vol muffins meer voldoening geven dan het bereiden van een andere maaltijd. Nigella voedt onze fantasieën en laat zien hoe aangenaam het is te bakken, voor Kerstmis, (kinder)feestjes en andere gelegenheden.
Bij dit prachtige boek loopt het water je in de mond en met Nigella's aanwijzingen kan iedereen in een handomdraai overheerlijke gerechten bereiden. Schoonmoeders madeirataart, letterkoekjes, babycakejes met gesmolten chocolade, citroen­framboos­trifle, pizza rustica en hartige uientaarten; Nigella brengt ze terug in onze keuken.
Nigella Lawson is een culinaire en literaire sensatie en wordt beschouwd als een van de beste en meest invloedrijke food writers van dit moment. Haar ontspannen maar toegewijde manier van koken en vooral de verleidelijke beschrijving daarvan, bezorgden Lawson deze wereldwijde reputatie.

Nigella Lawson - Hoe word ik een goddelijke huisvrouw
Atlas Contact
softcover
374 pagina's
formaat: 24.5 x 19 cm
gewicht: 1200 gram
brievenbuspost

Boek is zo goed als nieuw
cadeau-waardig

Zie ook mijn andere aanbiedingen, bij aankoop meerdere items krijgt u korting, verzendkosten pakketpost € 4,50 (tot 15 kilo)

====================================================================================