MarktPlaza

Wat eet een miljonair - Prins van Lignac - recepten en onthullingen

152x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Society onthullingen en recepten van de Prins van Lignac Bram van Leeuwen
Geïnspireerd door kookgek Joop Braakhekke, die tevens het voorwoord verzorgde, schreef de Prins van Lignac, samen met zijn topkoks, een onthullend, verhalend kookboek.
In Wat eet een miljonair? gaat u aan tafel met de Prins van Lignac. U krijgt echter niet alleen werkelijk verrukkelijke recepten voorgeschoteld, maar ook smakelijke anekdotes en gossipverhalen over de 'Rich & Famous'. Want ook high society-figuren laten bij een goede maaltijd en een mooi glas wijn hun gebruikelijke terughoudendheid varen. Zo vertelde Joseph Luns tijdens een diner, over de uitglijder van een onervaren Nederlandse minister; verhaalt een 84 jarige gravin uitgebreid over haar liefdesavonturen, en kopten de kranten over de vlucht van de sjah van Perzië direct na zijn bezoek aan het schip van de Prins. Deze en andere verhalen worden afgewisseld met recepten van complete diners, afzonderlijke gerechten en waardevolle tips.
De recepten die in het boek staan, zijn verzorgd door de persoonlijke koks van de Prins van Lignac en de chef-koks van beroemde internationale hotels en zijn zo beschreven, dat u ze zelf thuis kunt bereiden. Het geheel is smaakvol geïllustreerd met prachtige foto's. Proef aan de hand van deze topkoks en uw gastheer de Prins van Lignac, hoe het is om te eten als een miljonair.

Strengholt
1e druk 1999
gebonden, hardcover
104 pagina's
formaat: 31 x 22 x 1 cm
gewicht: 670 gram
brievenbuspost


Boek is in zeer goede staat
cadeau-waardig

Zie ook mijn andere aanbiedingen, bij aankoop meerdere items krijgt u korting, eventuele verzendkosten pakketpost € 4,50 (tot 15 kilo)

=====================================================================================