MarktPlaza

The Da Vinci code: Het geïllustreerde filmscenario

236x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

The Da Vinci Code - Het geïllustreerde filmscenario biedt een blik achter de schermen van de film waarnaar door het grootste aantal fans in de filmgeschiedenis reikhalzend is uitgekeken.

De film is het briljante resultaat van de samenwerking tussen een aantal van de beste filmmakers en bekendste filmsterren van onze tijd.

Akiva Goldsman opent de deuren van een filmset die hermetisch afgesloten was en gunt ons een unieke kijk op hoe de film The Da Vinci Code tot stand kwam. Nooit eerder is zo volledig en openhartig opening van zaken gegeven over het immense traject van het vertalen van Dan Browns recordbrekende boek naar het witte doek.

Opgenomen zijn het complete filmscenario van Browns bestseller, toelichting op het filmen o.a. in het Louvre en Westminster Abbey en op andere locaties, storyboards (stripachtige tekeningen om het filmen van een scene te definieren), mooie filmfoto's van scenes, locaties en acteurs, en de weergave van de complete dialogen.

De auteur, de scenarioschrijver en de regisseur schreven elk een voorwoord; de producent voegde een nawoord toe. Er is een verklarend lijstje van filmtechnische termen opgenomen.

Het is een fascinerende nieuwe manier om het verhaal te ervaren en het bevat een aantal momenten (en zelfs volledige scènes) die ontbreken in de final cut van de film.

The Da Vinci Code - Het geïllustreerde filmscenario is rijk geïllustreerd met ruim 275 beelden van de acteurs en filmmakers - zowel van de filmset als uit de film zelf.

Verzendkosten 3,84 Euro

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties om verzending te combineren. Verzending tot 10 kilo al mogelijk vanaf 4 Euro.