MarktPlaza

Adrie Reinders - De N- Factor

133x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Succesvol Netwerken

144 pagina's

Bijna iedereen heeft inmiddels gehoord van de X-factor. Het fenomeen is lastig te beschrijven. De N-factor laat zich makkelijker definiëren; het is het vermogen contacten te leggen in je dagelijkse leven, privé of zakelijk, die je misschien nu of in de toekomst nodig gaat hebben.
De N-factor is een manier van leven en kent veel ongeschreven regels die je door schade en schande moet ontdekken, maar een groot deel van deze regels kan worden geleerd. In De N-factor geven Adrie Reinders en Marion Freijsen waardevolle lessen over het beginnen, opbouwen en managen van een succesvol netwerk. Het boek behandelt vanzelfsprekend alle traditionele manieren om je netwerk op te bouwen en uit te breiden, maar het gaat ook uitgebreid in op de verschillende e-networkingtools die het internet anno 2007 biedt. Op praktische wijze komen de do's-and-don'ts van het netwerken aan bod, en ook hoe deze ongeschreven regels van land tot land verschillen. Ondernemers die hierop goed inspelen vergroten hun kansen op zakelijk succes.
Het succes van ondernemers, managers en politici hangt vaak samen met de kracht van hun netwerk van mensen. In dit pakkend en helder geschreven boekje wordt ingegaan op het belang van het aanleggen en onderhouden van een persoonlijk netwerk en de wijze waarop men dit kan doen. Arie Reinders is een van de meest succesvolle ICT-ondernemers van Nederland, Marion Freijsen is al ruim twintig jaar werkzaam op het gebied van 'sales en marketing' van technologisch georienteerde bedrijven. Zij delen hun ervaringen over de mogelijkheden van het netwerken met de lezer in de hoop dat ook die de N-factor (Netwerk-factor) ontdekt. Uitgebreid wordt ingegaan op nieuwe middelen, zoals het netwerken via internet (bijvoorbeeld via Hyves). Dit boekje beschrijft ook hoe enkele hedendaagse politici uit de Tweede Kamer hun netwerk organiseren. Een nuttige uitgave voor iedereen die wenst na te denken over het opbouwen van een persoonlijk netwerk. Enige voorkennis is niet nodig om dit boekje te kunnen lezen.