MarktPlaza

Ron Witjas - Mens en Bedrijf - De Tijd van Uw Leven

173x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

time management

151 pagina's

Meer werk doen in minder uren, tijd vinden voor familie, sport, hobby's en daarbij een ontspannen levensgevoel hebben: wie wil dat niet?
Dit boek helpt u persoonlijke keuzes te maken en beter om te gaan met het meest kostbare dat u bezit: de tijd van uw leven.
Hoe je vat kunt krijgen op jezelf en daarmee op de tijd van werken en leven, wordt helder en praktisch uiteengezet in 10 hoofdstukken, waarvan de titels veelzeggend zijn: Een perfecte werkdag, De vraag naar time management, Waarvoor ben ik hier eigenlijk?, Het dagelijks gevecht, De onvermijdelijke tips, Tussen klassiek en modern time management, Persoonlijke stijl en time management, Wat vind ik eigenlijk belangrijk in mijn werk en leven?, Wat betekent tijd voor mij?, en Een plan van aanpak en de excuses om het niet uit te voeren. Verhelderende schema's, vele opdrachten, handige invullijsten, checklists in de tekst, en een literatuurlijst achterin, bieden veel mogelijkheden voor verbetering van werken en leven. Auteur is organisatiepsycholoog en bedrijfstrainer. Een prima lees- en werkboek betreffend time management in ruime zin, grenzend aan zelfmanagement. Nu nog doen!