MarktPlaza

HET LIED VAN DE ROOS - Julie Garwood (3)

156x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

HET LIED VAN DE ROOS - Julie Garwood

Vertaling: Yvonne Kloosterman
Historische roman

Areopagus 1997 (320 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
€ 9,95
Verzendkosten voor koper: Pakket of (goedkoper) opengeslagen op risico van de koper (526gr)

ISBN: 9789041008893


Travis Clayborne kan zijn moeder niets weigeren. Daarom heeft hij beloofd een jonge vrouw uit Boston te begeleiden op haar reis naar Montana, waar zij haar toekomstige echtgenoot zal ontmoeten. Als Travis had geweten wat hem te wachten stond, had hij zich wel twee keer bedacht. Zodra hij de beeldschone Emily Finnegan ontmoet, beginnen de problemen. Emily blijkt verwend, lastig en ondeugend; maar belofte maakt schuld. Waarom kan Travis deze toekomstige bruid van een ander niet uit zijn gedachten bannen?
Douglas Clayborne gaat op een regenachtige avond op pad om een paard te kopen. Op zijn bestemming aangekomen kijkt hij recht in de loop van een geweer. Daarachter verschuilt zich een doodsbange, hoogzwangere weduwe. Douglas ontwapent haar en brengt vervolgens de baby ter wereld. Isabel Grant is de cowboy zeer dankbaar. Zij dacht dat hij het op haar ranch had voorzien. Douglas kan de kwetsbare Isabel niet zomaar aan haar lot overlaten.
Adam Clayborne is zeer verknocht aan zijn vrijgezellenleven. Wanneer hij op een dag een vreemde vrouw in zijn bed aantreft, is zijn eerste reactie hard weglopen. Maar het is duidelijk dat Genevieve Delacroix Adams hulp dringend nodig heeft. Zij is ontsnapt aan haar wrede achtervolgers en voelt zich op Rosehill Ranch bij de knappe, eerzame Adam in veilige handen. Uit alle macht probeert Genevieve Adam ervan te overtuigen dat de ware vrijheid alleen komt als je luistert naar je hart.