MarktPlaza

Janet Dailey - De dag waarop haar leven stil stond

132x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Janet Dailey - De dag waarop haar leven stilstond
Hardcover met omslag
Luz Kincaid Thomas is een aantrekkelijke vrouw en leidt een luxe en geborgen leven. Ze is gelukkig getrouwd, moeder van twee talentvolle kinderen en erfgename van een fortuin. Haar leven, vol aanzien, rijkdom, schoonheid en liefde, valt echter aan scherven als haar echtgenoot haar verlaat om te trouwen met een veel jongere vrouw.
Plotseling staat Luz alleen in een wereld die hard en meedogenloos blijkt te zijn. Geschokt in haar zekerheden en zelfvertrouwen vlucht Luz in de drank die haar helpt de pijn en de leegte te ver-geten.
Ze klampt zich vast aan haar kinderen, maar Trisha keert zich steeds verder van haar af, terwijl Rob juist een overdreven bescherming aan de dag legt.
Door Robs ambitie om als professional polo te spelen, raakt Luz steeds nauwer betrokken bij de internationale wereld van polo en paarden. Samen bereizen ze de hele wereld en langzaam herwint Luz haar zelfvertrouwen. Dan ontmoet ze Raul Buchanan. De liefde die tussen Raul en Luz oplaait leidt ertoe dat moeder en dochter als rivalen tegenover elkaar komen te staan en zelfs Rob zich van zijn moeder afwendt. De liefde geeft haar echter kracht en moed. Toch is Luz onvoorbereid als het noodlot opnieuw toeslaat.
Eenzaam en verslagen trekt ze zich terug, met als enig gezelschap
haar paarden.