MarktPlaza

Johanna Lindsey De beloofde bruid

78x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Johanna Lindsey De beloofde bruid
Gebonden boek
Zelden hebben twee mensen die op het punt staan met elkaar te trouwen zó slecht bij elkaar gepast. Ze kunnen elkaar niet uitstaan! Maar ze mogen hun families niet teleurstellen.
Milisant Crispin is de vrijgevochten dochter van een schatrijke Engelse graaf. Haar schoonheid wordt slechts overtroffen door haar koppigheid en haar scherpe tong. Ze bezit nauwelijks charmante vrouwelijke eigenschappen, vindt Wulfric de Thorpe, de toekomstige graaf van Shefford. Hij geeft de voorkeur aan een gehoorzame echtgenote.
Wanneer Wulfric op kasteel Dunburh arriveert om zijn beloofde bruid Milisant op te eisen, verwacht hij de ondeugende wildebras aan te treffen die hij in zijn jeugd leerde kennen. Maar voor hem staat nu een bekoorlijke jonge dame die nog steeds zegt wat haar voor de mond komt. Milisants vader heeft besloten dat het paar één maand de tijd heeft om aan elkaar te wennen voordat het huwelijk zal plaatsvinden. En hoezeer zij ook tegensputtert, Milisant kan niet ontkennen dat die arrogante Wulfric vreemde gevoelens bij haar oproept.
Zal Wulfric zijn koppige, trotse jonkvrouw op tijd kunnen temmen? En zal hij de gehate Engelse koning John Plantagenet kunnen weerstaan, die dit huwelijk ten koste van alles wil verhinderen?