MarktPlaza

Johanna Lindsey Paradijs van Smaragd

151x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Johanna Lindsey Paradijs van Smaragd
Gebonden boek met omslag
Corinne Barrows is 19 jaar, rijk, mooi en wispelturig. Haar dynamische persoonlijkheid heeft één schaduwzijde: Corinne is verslaafd aan gokken en zit voortdurend om geld verlegen. De enige manier om voor haar 21ste levensjaar het gigantische erfdeel dat haar grootmoeder haar heeft nagelaten in de wacht te slepen, is een huwelijk. Helaas voor Corinne is haar vader op de hoogte van haar nachtelijke bezoeken aan het casino en wijst hij voortdurend de ene aanbidder na de andere de deur.
Totdat Jared Burkett zijn opwachting maakt. Hij is een miljonair die in korte tijd het vertrouwen van Corinne's vader weet te winnen en toestemming krijgt met het meisje te trouwen. Ondanks het feit dat zij niet van hem houdt, stemt Corinne uit financiële overwegingen toch met het huwelijk in.
Pas nadat zij in de echt zijn verbonden komen Jareds ware motieven aan het licht. Wraak en rancune dreven hem in Corinne's armen, met als enige bedoeling haar familie in het verderf te storten. Corinne laat zich echter geenszins straffeloos opzij zetten en verzet zich furieus.