MarktPlaza

Jude Deveraux Als een kostbaar juweel

103x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Jude Deveraux Als een kostbaar juweel
Gebonden boek
De allereerste keer dat ze hem ziet, staat de Amerikaanse Claire Willoughby te trillen op haar benen - evenals elke andere vrouw die in de deftige Londense salon aanwezig is. Harry Montgomery, de elfde hertog van McArran, is perfect. maar het komt niet alleen door zijn brede schouders, zijn dikke blonde haar en zijn prachtige ogen. Ook niet door zijn krachtig gespierde benen, die op hun voordeligst uitkomen onder zijn groengeruite kilt.
Nee, als Claire de aristocratische Schot aankijkt, hoort ze de prachtigste doedelzakklanken, ziet ze de glooiende heuevels van Schotland - en weet ze dat ze onherroepelijk verliefd is. Claire is dan ook verrukt wanneer Harry haar ten huwelijk vraagt. Nadat hun verloving is aangekondigd vertrekt Claire naar Harry's kasteel in Schotland om haar toekomstige schoonfamilie te ontmoeten. Bramley Castle is vochtig en koud, en de excentrieke Montgomery's zijn helemaal niet zo gastvrij als Claire gehoopt had.
Maar er is ook Trevelyan, een mysterieuze man die in het geheim het oudste gedeelte van het kasteel bewoont. Trevelyan lijkt helemaal niet op Harry. Hij is de meest ergerlijke, arrogante man die Claire ooit heeft ontmoet - en de meest fascinerende.
Wanhopig probeert Claire, als de toekomstige hertogin, zich thuis te voelen op Bramley Castle. Maar haar verloofde is van 's morgens vroeg tot 's avonds laat op jacht en laat Claire eenzaam achter... met alleen Trevelyan als gezelschap.
Heftig tegenstribbelend wordt Claire in Trevelyans zonderlinge en verleidelijk exotische wereld getrokken. Zij ontdekt verborgen takken in de stamboom van de familie Montgomery... en geheimen zo schokkend dat de eeuwenoude muren van Bramley ervan gaan schudden. Maar het meest schokkende van al is Claire's ontdekking in haar eigen hart.