MarktPlaza

Rosemary Rogers - Het spel van de liefde

147x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Rosemary Rogers - Het spel van de liefde
Hardcover met omslag
Mona Charles beantwoordt volledig aan het klassieke beeld van de Amerikaanse filmster. Vier echtgenoten heeft ze inmiddels versle-ten, zonder daar merkbaar door te zijn beïnvloed. Ze is nog steeds even mooi en sexy en speelt nog steeds de hoofdrol in de intieme fantasieën van miljoenen mannen.
Delight, Mona’s ‘wilde’ dochter had op haar achttiende al alles ervaren wat er te ervaren viel. Alcohol, drugs, en seks, in al zijn verschijningsvormen, hadden de revue gepasseerd. De roddel-bladen waren bijzonder ingenomen met Delight, die voor een nimmer opdrogende stroom schandaaltjes zorgde.
Mona’s andere dochter Sara vormt een schril contrast met haar halfzuster. Haar strenge opvoeding heeft tot nu toe zijn vruchten afgeworpen want Sara is op haar eenentwin-tigste nog steeds maagd. Uiterlijk lijken de meisjes als twee druppels water op elkaar.
Delight heeft het vaste voornemen in het huwelijk te treden met Carlo, een Italiaanse edelman, doch kampt met problemen. Marco, Carlo’s oudere broer verbiedt het huwelijk en houdt de hopeloos verliefde Delight scherp in het oog. Delight en Carlo zien maar een oplossing. In het geheim vluchten ze naar het buitenland met de bedoeling pas terug te keren als het huwelijk is voltrokken en Delight zwanger is. Om niet onmiddellijk argwaan te wekken neemt Sara de plaats van Delight in en geeft zich uit voor haar halfzuster. Ze verandert haar gedrag en haar levensstijl overeen-komstig die van Delight en ziet zich binnen de kortst mogelijke tijd omringd door glamour, intriges en erotiek. Dan komt Marco op de proppen. Zijn arrogantie doet Sara sidderen van woede, zijn kracht en wreedheid jagen haar angst aan, maar de liefde blijkt sterker dan Sara’s weerstandsvermogen. Maar nog steeds denkt Marco met Delight te doen te hebben, totdat …..