MarktPlaza

De brandhaard van Patricia Cornwell, hardcover

117x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In een afgebrand huis wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Patholoog-anatoom Kay Scarpetta onderzoekt samen met inspecteur Marino de doodsoorzaak en stuit daarbij op sporen die naar soortgelijke branden leiden en naar een bijzonder gevaarlijke bekende uit het verleden. Al gauw blijkt dat zijzelf, haar minnaar Bennett en haar nichtje Lucy in groot gevaar verkeren. Cornwell is auteur van vele bekroonde bestsellers. Ze heeft Engels gestudeerd, werd misdaadverslaggeefster en omdat ze misdaadliteratuur wilde schrijven, heeft ze bij een pathologisch-anatomische dienst in Virginia gewerkt. Ze doet veel research voor haar boeken en ook in dit verhaal is dat duidelijk te merken. Het is zeer grondig gedocumenteerd en ook al is er soms sprake van een nogal geforceerde constructie, toch is het een bijzonder spannend meesterwerkje dat leest als een trein.

Gebonden boek (hardcover), het boek is in perfecte staat.

Prijs is excl. verzendkosten, die komen er nog bij. Het boek kan opengeklapt als brievenbuspost voor € 3,90 verzonden worden, voor € 5,- als pakketje via DHL (je kunt het pakje dan zelf bij een servicepunt bij jou in de buurt ophalen) of voor € 6,95 als pakketje via Postnl (dan wordt het bij je thuis gebracht).

Als je voor pakketpost via zowel DHL als via Postnl kiest dan kan ik voor dezelfde verzendkosten tot 10 kilo versturen. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, misschien zit er nog meer leuks voor je tussen en kun je de verzendkosten een beetje drukken.