MarktPlaza

Dylan Jones - Thicker than Water (nederlandstalig)

89x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dylan Jones - Thicker than Water (nederlandstalig)
Verfilmd voor televisie
1993, Centerboek
176 pag., isbn 90 5087 189 5
harde kaft
ex-bibliotheek-exemplaar
Er zitten een aantal pagina's los
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'avontuur/thriller/spanning'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Zes maanden na het dodelijke ongeluk van zijn hoogzwangere vrouw Jo wordt de arts Sam Crawford nog altijd verteerd door verdriet. Elke dag luistert hij naar het cassettebandje met Jo's stem en 's nachts heeft hij nachtmerries over haar dood. Maar net als hij besluit zich op zijn verwaarloosde praktijk te storten, zetten dramatische gebeurtenissen zijn leven opnieuw op zijn kop.
Plotseling ruikt Sam het parfum van Jo op zijn kussen. Hij vindt Jo's tijdschriften op tafel, opengeslagen bij artikelen over zwangerschap. En op het cassettebandje met haar stem staat opeens een noodkreet: HELP ME...
En dan is er nog Jo's identieke tweelingzus Debbie, die ervan overtuigd is dat Jo contact met haar zoekt. Uit het hiernamaals, of is Jo toch nog in leven? Gedreven door hoop gaat sam, tegen beter weten in, op zoek naar de waarheid. Al gauw komt hij tot de conclusie dat Jo's dood geen ongeluk was. En dat degene die haar vermoordde hém uit alle macht in leven wil houden...
Dit is een bloedstillende thriller, op spectaculaire wijze verfilm voor televisie met Jonathan Price en Theresa Russell in de rollen van Sam en Debbie."