MarktPlaza

John Matthews De laatste getuige

130x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

John Matthews De laatste getuige
Paperback
Voor de buitenwereld is Elena Waldren een gelukkige vrouw met twee schatten van kinderen en een toegewijde echtgenoot. Niemand weet dat zij in werkelijkheid gebukt gaat onder een hevig schuldgevoel omdat zij ooit, als 16-jarig meisje, haar eerste kind ter adoptie heeft afgestaan.
Elena heeft echter een manier gevonden om dit gevoel te verdringen: met grote gedrevenheid zet zij zich in voor weeskinderen uit Oost-Europa. Elke keer als zij een kind met succes in een passend gezin kan plaatsen, is ze ervan overtuigd dat ook haar eigen zoontje goed terecht is gekomen en dat hij gelukkig moet zijn.
Maar als zij op een zekere dag ontdekt dat een van haar `kinderen´ in het ogenschijnlijk zo liefdevolle pleeggezin mishandeld wordt, raakt zij in paniek. Misschien is dit haar kind ook overkomen. Ze moet hem vinden.
Elena onderneemt een speurtocht die haar steeds dichter bij haar verloren zoon lijkt te brengen. Totdat zij de waarheid achterhaalt. Een waarheid die zo hard is dat een wanhopige moeder hem eigenlijk maar beter niet kan kennen...