MarktPlaza

Kyle Mills - Machtsmiddel

145x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Om satans macht in te tomen financiert televisiedominee Simon Blake anoniem een plan van ex-Vietnamganger John Hobart. Deze gaat uit patriottische motieven - "maak het land schoon"- hoog in de distributielijn , drugs vergiftigen. Duizenden slachtoffers vallen er. De president van de VS benoemt persoonlijk FBI-officier Mark Beamon om met een onderzoeksteam de moordenaars op te sporen. Als derde speler op dit ingewikkelde schaakbord meldt zich de Colombiaanse drugsmaffia o.l.v. Luis Colombar. Deze wil Hobart uitschakelen wegens broodroof. De strijd wordt beslecht in een persoonlijk duel tussen Beamon en Hobart. De modernste communicatie- en automatiseringsmiddelen staan de diverse hoofdrolspelers ter beschikking. Gezien de omvang van de belangen speelt geld geen rol. Grof geweld, zelfs marteling wordt niet geschuwd. Het boek zindert van de spanning. In dit romandebuut presenteert Kyle Mills zich als een veelbelovend schrijver.

Dikke paperback, het boek is in goede staat.

Prijs is excl. verzendkosten, die komen er nog bij. Het boek kan opengeklapt als brievenbuspost voor € 3,90 verzonden worden, voor € 5,- als pakketje via DHL (je kunt het pakje dan zelf bij een servicepunt bij jou in de buurt ophalen) of voor € 6,95 als pakketje via Postnl (dan wordt het bij je thuis gebracht).

Als je voor pakketpost via zowel DHL als via Postnl kiest dan kan ik voor dezelfde verzendkosten tot 10 kilo versturen. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, misschien zit er nog meer leuks voor je tussen en kun je de verzendkosten een beetje drukken.