Boek van Youp van 't Hek - 166x Youp

 

Geplaatst 2 weken geleden door 2dehands4u (7x bekeken)

Boek van Youp van 't Hek - 166x Youp
ConditieGebruikt

Omschrijving

Te koop: 1x Boek van Youp van 't Hek - 166x Youp

Uitgever: Thomas Rap
Druk: 16de Druk
Jaar: 2005
Pagina’s: 521
ISBN: 90-6005-575-6

Bindwijze: Softcover
Gewicht: 623 Gram
Conditie: I.z.g.st.
Levering: Ophalen of verzenden

Door beschadiging of vermissing tijdens de het verzenden van uw bestelling dragen wij géén verantwoording.

Mocht u onlangs nog vragen hebben dan kunt u ons altijd een mailtje sturen en u krijgt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.
Mvg. van 2dehands4u

P.s. Kijk ook eens bij onze andere advertentie's

Samenvatting:
In 166 x Youp zijn de allerbeste stukjes die Van 't Hek schreef voor NRC Handelsblad verzameld: vilein, weemoedig, juichend, giftig soms, maar altijd met de gulle lach op de voorgrond.

Gooise kouwe kak, het in elkaar zetten van een Ikea stapelbed, de dood van Ischa Meijer, de Amsterdamse grachtengordel, huilen bij de film 'Kruimeltje', dollen met koningin Beatrix, riooljournalistiek, de begrafenis van Lady Di, het Groningse studentencorps, mailtjes aan Maxima, eekhoorntjes op Schiphol, Emile Ratelband, de affaire Peper: vele dingen waar cabaretier/columnist Youp van 't Hek zich de afgelopen jaren over heeft drukgemaakt, of die hem zijn opgevallen, vind je terug in deze verzamelbundel.

Behalve de eerste verhalen en gedichten, afkomstig uit 'Rijke meiden en andere verhalen' (1991), is het een keuze uit al eerder jaarlijks gebundelde columns die tussen 1993 en 2000 hebben gestaan in NRC Handelsblad, 'het clubblad van quasi intellectueel Nederland'.

Typisch Van 't Hek, dus afwisselend hilarisch, grof, gevoelig, scherp, flauw of geestig maar bijna allemaal de moeite van het nog eens lezen waard. Niet alleen een mooi overzicht van het werk van Van 't Hek als columnist, maar ook van wat ons de afgelopen jaren zoal bezig heeft gehouden.


Meer informatie
www.2dehands4u.marktplaza.nl