Boek van Youp van 't Hek - Is Youp leuk?

 

Geplaatst 2 weken geleden door 2dehands4u (7x bekeken)

Boek van Youp van 't Hek - Is Youp leuk?
ConditieGebruikt

Omschrijving

Te koop: 1x Boek van Youp van 't Hek - Is Youp leuk?

Uitgever: Thomas Rap
Druk: Geen vermelding
Jaar: 2007
Pagina’s: 398
ISBN: 90-6005-659-2

Bindwijze: Softcover
Gewicht: 534 Gram
Conditie: I.z.g.st.
Levering: Ophalen of verzenden

Door beschadiging of vermissing tijdens de het verzenden van uw bestelling dragen wij géén verantwoording.

Mocht u onlangs nog vragen hebben dan kunt u ons altijd een mailtje sturen en u krijgt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.
Mvg. van 2dehands4u

P.s. Kijk ook eens bij onze andere advertentie's

Samenvatting:
Is Youp leuk? Tsja, het is niet zeker of de directie van het Ahold-concern zich op de dijen slaat om Van 't Hek, of dat Rita Verdonk iedere zaterdag naar de brievenbus rent om eerst Youps column te lezen.

Ook is het twijfelachtig of de doktoren van botox-klinieken ooit een bundel met columns van Youp bij een behandeling cadeau zullen doen, of dat een beurszakkenvuller zijn portemonnee zal trekken om een voorstelling van de cabaretier bij te wonen. Want zonder aanzien des persoons bestrijdt Youp de mensen die misbruik maken van geld, macht of uiterlijk vertoon, en dat doet hij op de meest vernietigende manier: met humor! En deels hangt het dus niet van Youp, maar van de lezer af, of hij de vraag Is Youp leuk? met ja of nee zal beantwoorden.

Is Youp leuk? is een verzameling van de beste columns vanaf 2001 tot heden. Het is een spiegel. Telkens zie je jezelf terug. Of het een lachspiegel is? Hangt ervan af hoe hard je om jezelf kunt lachen.
In is Youp leuk? zijn de beste columns geselecteerd uit: Iedereen is in de war, Het platte land. Liegangst, Hartjeuk & zieleczeem en Het leven is wél leuk!


Meer informatie
www.2dehands4u.marktplaza.nl