MarktPlaza

Bonaparte Roxy €86,40 op 400 cm breed

171x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

www.Binnnenhuiswijzer.nl verkoopt ook in Belgie;

Bonaparte Roxy op 400 cm breed
Met de levendige frisé structuur, de combinatie van matte en glanzende garens en nieuwe modische tinten flirt de tapijtcollectie Roxy van Bonaparte met je interieur.

De comfortabele Roxy is een tapijt met een gekrulde, gesneden pool. De hoogwaardige Polyamide garens geven een speels en levendig licht-donker effect. De combinatie van de volle kleur en de krul zorgt voor een ongekende textiele ervaring. Bonaparte Roxy is een vloer met een pittig en modieus karakter dat goed past in ieder interieur, als kamerbreed tapijt of als vloerkleed op maat.

Poolmateriaal: 100 % Polyamide
Poolhoogte: half hoogpolig,gesneden pool
Eigenschappen: Gesneden pool, Chique
Geschikt voor: woonkamer,trap,slaapkamer,vloerverwarming,vloerkleed
Breedte: 400 cm.

Naast kamerbreed wordt Bonaparte tapijt ook veel toegepast als vloerkleed op maat, bijvoorbeeld voor een stijlvol en comfortabel wooneiland.

Afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bestel nooit een vloer op basis van de afbeelding, maar bestel een staal als u de vloer van uw keuze in het echt wilt zien.

Zie onze overige advertenties. Snelle levertijd. Gratis bezorgd. Kies uw eigen afleverdag, bekijk onze voorwaarden. Bestel nu! Keuze uit meer dan 4000 artikelen! Vragen? Mail of bel ons. Binnnenhuiswijzer, nl is telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag 09.00 uur - 18.00 uur via 078-8421155