MarktPlaza

Sea Doo Spark 2-up Trixx

356x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nieuw, 2 jaar volledige fabrieksgarantie
NEW! optioneel speakers voor de Sea Doo SPARK
Het uitvoeren van tricks is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest dankzij de exclusieve opties van de SPARK TRIXX. Dit is met afstand de spannendste en meest aantrekkelijke nieuwe jetski voor komende zomer.
ROTAX 900 HO ACE
De compacte en lichtgewicht Rotax 900 HO ACE beschikt over een indrukwekkende brandstofzuinigheid voor meer tijd op het water en minder tijd bij het tankstation, en biedt vlotte acceleratie en een uitstekende pk/gewichtsverhouding.
VARIABEL TRIMSYSTEEM (VTS) MET UITGEBREID BEREIK
Met deze exclusieve Sea-Doo optie kunt u de neus nog hoger de lucht in brengen en het vaartuig nog dieper het water in laten duiken. Dit betekent dat tricks uitvoeren nog leuker en gemakkelijker is.
VOETSTEUNEN
De voetsteunen bieden meer stabiliteit en vertrouwen in verschillende rechtopstaande vaarhoudingen. Makkelijker om professionele tricks uit te voeren.
STUUR MET VERSTELBARE STUURVERHOGER
Door het afstellen van het stuur ervaart u uw persoonlijke vaarstijl het beste. Door de diverse standen van het stuur kunt u de vaareigenschappen optimaal benutten en gemakkelijk manoeuvreren, ongeacht de watercondities.
PLAATS VOOR 2 OF 3
Of u nu met z'n tweeën een rustig tochtje over het water wilt maken of met z'n drieën uw machine de sporen wilt geven, de Sea-Doo SPARK is leverbaar in 2- of 3-persoons uitvoering.
INTELLIGENT BRAKE & REVERSE (iBR)
Dankzij het exclusieve Sea-Doo iBR-systeem (Intelligent Brake and Reverse) van de tweede generatie komt u veel eerder tot stilstand. Dit vergroot het gevoel van veiligheid aanzienlijk. Bovendien biedt het betere controle en manoeuvreerbaarheid.
POLYTEC MATERIAAL
Dit innovatieve en stootbestendige materiaal reduceert het gewicht van de Sea-Doo SPARK, zodat deze topprestaties kan leveren. Bovendien is het materiaal door de gekleurde rand beter bestand tegen krassen dan glasvezel.
INTELLIGENT THROTTLE CONTROL (iTC)
Kies tussen een snellere of soepelere acceleratie dankzij de Sport-modus, leverbaar op modellen met Rotax 900 HO ACE motor, en de Touring-modus, leverbaar op alle modellen.
GESLOTEN KOELCIRCUIT
Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.
Extra gegevens:
Merk: Sea Doo
Bouwjaar: 2020
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 2.79 meter
Breedte: 1.18 meter
Diepgang: 0.3 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Merk motor: Rotax
Type motor: 900 HO ACE
Brandstof: Benzine
Vermogen: 90
Aandrijving: Shaft
Tank: 30 l
Aantal cilinders: 3
Maximum snelheid: 85